Over Brickpoint zelf

BrickPoint is een initiatief van twee enthousiaste mensen die met hun concept de schakel leggen tussen alle baksteen- en pannenfabrikanten naar de architecten, aannemers en opdrachtgevers.

Eddie Bosch en Cor Steenkamp, alle twee goede bekenden in de bouwmaterialenbranche, namen afscheid van de bedrijven waar zij werkten en begonnen 1 oktober 2006 een uitdaging waar zij al lange tijd van droomden.

Een zaak starten, die gespecialiseerd is in baksteen en dakpannen. Alle twee hebben zij een schat aan ervaring op dit gebied en weten wat de markt vraagt. Kwaliteit staat bij hen voorop!

BrickPoint introduceert een nieuwe manier van begeleiding van het bouwproces. Ze bieden de architect, aannemer en opdrachtgever niet alleen een keuze uit stenen en dakpannen van gekwalificeerde fabrikanten maar begeleiden ook tijdens de verwerking van de materialen het bouwproces. Van ontwerp tot uitvoering zijn zij betrokken bij het proces.

Samen met architect, aannemer en opdrachtgever zoeken zij naar vernieuwing met als uitdaging kwaliteit passend binnen elk beschikbaar budget. Hoge eisen worden gesteld aan materialen maar ook aan verwerking en natuurlijk de garantie. Duidelijke en betrouwbare adviezen en controle is een must, bij BrickPoint staat het eindproduct op de eerste plaats.

Een jonge onafhankelijke organisatie, welke zelfstandig opereert, optimaal adviseert en begeleidt, zal een uitstekende aanwinst zijn voor bouwend Nederland.